Kokolattiamatot ja niiden asentaminen yrityksille ja julkisiin tiloihin

Kokolattiamatto elää ja voi hyvin. Syystä. Sen hyvät ominaisuudet ja laaja valikoima kiinnostavat.
Kokolattiamattojen kestävyys ja helppohoitoisuus ovat parantuneet vuosien saatossa huimasti. Akustisesti parempaa mattotyyppiä ei ole olemassakaan. Se vaimentaa tehokkaasti askelten äänet ja puheensorinan. Sisustuksellisesti ajateltuna kokolattiamatto pehmentää tilan ilmettä ja luo lämpöisen tunnelman.

Valikoimaamme kuuluvat vain korkeatasoiset paloturvalliset kokolattiamatot. Asiakkaan tarpeesta riippuen suosittelemme joko tekokuituista tai villa/tekokuituista mattoa.

Parempi sisäilma kokolattiamaton avulla

Tämä seikka saattaa yllättää: Helppohoitoisuuden lisäksi kokolattiamatto sitoo itseensä sisäilmassa leijailevan pölyn ja puhdistaa näin sisäilmaa. Se ei levitä pölyä uudestaan ympäristöönsä vaan pitää sen kiinni matossa, josta se on helppo esim. imuroida pois. Laaja yhteistyöverkostomme kautta voimme suositella myös hyviä kokolattiamaton siivouspalveluita. Mattoja meille toimittavat mm. Vallila, Forbo, Koolmat ja Orient-Occident.

Helppoa kun sen osaa – kokolattiamaton asennus.

Olemme tottuneita tekemään töitä tiimissä, meillä on hyvät vuorovaikutustaidot. Toteutamme suunnittelijan villeimmätkin toiveet, sillä mattovalikoimamme on laaja ja huippuluokkainen. Työllistämme tällä hetkellä lähes kymmenen ammattilaista ja nuorta ammattitutkinnon suorittanutta. Vuosien kokemus ja sen tuoma osaaminen on tehnyt meistä luotetun ja arvostetun yhteistyökumppanin. Satsaamme erityisesti tulevaisuuden työtapoihin, henkilökunnan osaamiseen, hyviin työvälineisiin ja tietysti laadukkaisiin materiaaleihin.

Turvallinen kokolattiamatto

Tuotteemme (lattiamateriaalit, tasoitteet ja liimat) ovat korkealaatuisia, niillä on M1-merkintä, joka on suomalaisten viranomaisten myöntämä laatumerkki. Se tarkoittaa, että tuote täyttää kaikki sille asetetut vaatimukset. Esimerkiksi kokolattiamatot ovat niin asentajilleen kuin tilan käyttäjille turvallisia ja päästöttömiä. Laadukkaat mattomateriaalit maksavat itsensä pian takaisin.

Kokolattiamatot ja lattiapäällysteet

Helsinkiläisenä yrityksenä palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Uudellamaalla. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja valitse korkeatasoiset ja pitkäikäiset lattiapäällysteet valikoimastamme. Voit myös tilata konsultaatiokäynnin, jonka jälkeen asiantuntijamme tekevät sinulle juuri tarpeisiinne sopivan tarjouksen.

Monipuolinen valikoima pitää sisällään niin puolikovat kuin pehmeätkin lattiapäällystemateriaalit. Valikoima koostuu useista väreistä ja pinnoista: Eurooppalaista, suomalaista, ympäristöystävällistä jne. Tunnemme myös uudet innovaatiot ja toimimme alan suunnannäyttäjinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!