Tekstiililaatta on palannut niin toimistoihin kuin kouluihinkin

Eikä ihme – Tekstiililaatta on helppo asentaa esimerkiksi saneerauskohteissa vanhan muovimaton päälle poispestävällä tarraliimalla tai asennustarroilla. Menetelmä on erityisen toimiva esimerkiksi vuokratiloissa.

Tekstiililaattoja löytyy monenlaista kokoa, väriä ja pintaa. Kattava valikoimamme on myös turvallinen ja kaikki tekstiililaattamateriaalit ovat korkealaatuisia ja helppohoitoisia. Tekstiililaatta voidaan jälkeenpäin helposti vaihtaa, mikä on selkeä etu verrattuna esim. rullamattoihin.
Tekstiililaatat tilataan pääsääntöisesti eurooppalaisilta toimittajiltamme (Ege, Desso ja Interface).

Tekstiililaatat ovat tyylikkäitä ja turvallisia

Tekstiililaatta kestää julkisissa tiloissa oikein hoidettuna jopa 10 vuotta. Mattoa tulee pestä ja imuroida riittävän usein, verkostossamme myös nämä palvelut. Tekstiililaatta imee itseensä sisäilmassa leijailevan pölyn ja pitää sen matossa, josta se on helppo imuroida pois. Tuotteemme ovat M1-merkittyjä (materiaalit, liimat ja tasoitteet) ja täyttävät suomalaiset päästövaatimukset, joten sisäilma myös pysyy hyvänä. Tekstiililaatta on myös paloturvallinen.

Monta hyvää ominaisuutta

  • Akustiset ominaisuudet
  • Helppohoitoisuus
  • Mahdollistaa erilaiset kuvioinnit helposti
  • Helppo vaihtaa
  • Parantaa sisäilmaa
  • Paloturvallinen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asennuspalvelu

Asennus hoituu toimestamme lähes 50 vuoden kokemuksella. Olemme alallamme tunnettu ja arvostettu toimija ja voimme tarjota laajan valikoiman lattianpäällysteitä, aina puolikovista pehmeisiin lattiamateriaaleihin.