Meiltä mattotyöt ja asennusurakoinnit yrityksille ja julkitiloihin lähes 50 vuoden kokemuksella

Parhaat ammattilaiset asialla

Tekstiililattiat on  lattiapäällysteiden ammattilainen. Asennamme julkisiin tiloihin kulutusta kestävät lattiapäällysteet aina asiakkaan tarpeita kunnioittaen. Kauttamme saat kaikki lattiapäällysteet sekä kattavan valikoiman eri materiaaleja.

Autamme sinua valitsemaan parhaat materiaalit

Yhteydenoton jälkeen saat tarjouksen, tarvittaessa lähetämme asiantuntijan tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen tekoa. Erityisesti saneerauskohteissa vaaditaan ammattitaitoa ja alan erikoistuntemusta, jotta osataan valita tilaan sopivat materiaalit. Käytössä myös laajan verkostomme palvelut. Tilauksen yhteydessä sovitaan toimituksen yksityiskohdat, aikataulut ja asennukset. Yleensä toimitusaika on 1-2 viikkoa. Mattotyöt hoidamme aina sovitusti, se on meille kunnia-asia.

Miksi Tekstiililattiat?

  • Lähes 50 vuoden kokemus.
  • Tuotteemme ovat M1-merkittyjä.
  • Laaja kumppaniverkosto
  • Monipuolinen valikoima.
  • Ammattitaito.
  • Panostamme innovaatioihin.
  • Luotettava ja yhteistyökykyinen kumppani.
  • Kustannustehokkuus.

Laadukas valikoima kattaa kaikenlaiset tarpeet

Mattotyöt urakoidaan laadukkaita ja pölyttömiä lattiamateriaaleja käyttäen. Meiltä löytyy niin kotimaisia (Upofloor) kuin ulkomaalaisia mattomateriaaleja, unohtamatta allergiaystävällisiä tekstiilipäällysteitä. Kaikki tuotteet on M1-merkitty (suomalainen laatuluokitus, joka kertoo, että tuote täyttää päästösuositukset.) Sekä asentajat että tilassa olijat ovat suojassa epäterveellisiltä hiukkasilta ja hajuhaitoilta.

Osaaminen, tulevaisuus ja kunnon vehkeet

Mattotöistä vastaa vuosikymmeniä toimineet kokeneet asentajamme yhdessä tulevaisuuden osaajien kanssa. Työllistämme tällä hetkellä lähes 10 työntekijää. Ammattikoulujen opiskelijat saavat lisäksi meiltä arvokasta oppia. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja päivitämme tasaisin väliajoin työkoneet ja -kalut. Hyödynnämme myös mielellämme uusia innovaatioita, sillä meille on tärkeää pysyä alan aallonharjalla. Näin pystymme vastaamaan asiakkaittemme tarpeisiin parhaalla mahdollilsella tavalla. Mattoasentaja on perinteinen käsityöläisammatti ja olemme yleptiä osaamisestamme.

Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset

Tavoitteemme on tarjota asiakkaille vain parasta. Oli se sitten palvelua tai materiaaleja, sillä vain paras on meille kyllin hyvää. Tarvittaessa olemme mukana koko maton elinkaaren ajan. Tarjoamme asiakkaalle myös kattavat hoito-ohjeet ja laajasta verkostosta löytyy varmasti oikea siivouspalvelukin käyttöönne.

Lattia-asennus Helsinki, Espoo ja Vantaa

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta liikumme sopimuksen mukaan myös kauemmas. Tarjoamme kaikki mattojen asennus-, konsultointi- ja myyntipalvelut yrityksille ja julkitiloihin.