Muovimatto on varma valinta julkisiin tiloihin

Muovimaton uusi tuleminen on totta – valikoima todella monipuolinen!
Muovimatto on kestävä ja helppohoitoinen valinta. Kattavasta valikoimamme löytyy varmasti juuri oikea muovimatto sinunkin tarpeisiin. Muovimatto on ajan saatossa jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta on silti usein erinomainen valinta. Se onkin nykypäivänä suosittu valinta tilaan kuin tilaan ja siitä saa jopa niin ”aidonnäköistä”, että eroa aitoon kivi- tai puulattiaan on vaikea nähdä.

Laajasta valikoimasta löytyy varmasti mieleinen

Muovimatto on varma valinta esimerkiksi toimistoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Kitkamuovimatto soveltuu jopa kosteisiin tiloihin, kuten sosiaalitiloihin tai uimahalleihin. Se on turvallinen, helppohoitoinen ja kestävä – kestää jopa viisikymmentä vuotta oikein hoidettuna!

Valikoimissa mm. hiutale-, puu- ja kivikuoseja. Akustiikaltaan muovimatto on vertaansa vailla. Kysy lisää väri-, koko- ja pintamateriaalivalikoimistamme sekä toimitusajoistamme.

Miksi muovimatto?

  • Kestävä – kestää oikein hoidettuna jopa 50 vuotta.
  • Helppohoitoisuus – kauttamme myös hoito-ohjeet.
  • Akustiikka – hyvä valinta, kun halutaan tilasta akustisesti viihtyisä.
  • Laaja valikoima – kattava niin värien kuin pintojen suhteen.
  • Myös PVC-vapaita muovimattoja – eivät sisällä pehmittimiä.

Urakointi ja asennus

Laajan valikoiman lisäksi saat meiltä myös urakointipalvelut. Muovimaton asennus kannattaa suosiolla jättää ammattilaisen hoidettavaksi, jotta voidaan varmistua korkealuokkaisesta lopputuloksesta.

Kysy lisää, autamme tekemään juuri oikean lattiavalinnan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää muovimatoista!